Schilderen in opdracht

Zoek je een uniek schilderij voor thuis of op je werk? Ik maak graag een abstract of impressionistisch werk voor je. De kleuren en formaten kan ik aanpassen aan de ruimte. De laatste tijd schilder ik ook op grote doeken (zie ervaringen). 


Recente opdrachten

“Als enthousiast bergwandelaar kan ik mezelf verliezen in dit schilderij. Ik vind het heel knap van Betty - gezien de diversiteit van haar werk - dat zij ook van deze opdracht weer iets heel moois en pakkends heeft weten te maken! 
Bovendien heeft Betty de kleuren perfect gekozen bij mijn inrichting. Niet alleen de kamer krijgt hiermee een hele levendige sfeer, ook brengt het prachtige herinneringen naar boven.
Lieve Betty: dank je wel!”

Met een knipoog naar Corneille (100x40)

In ons nieuwe huis hadden we een groot schilderij nodig voor een wand van 3 meter lang en we hebben Betty gevraagd iets voor ons te maken. De opdracht was "graag een 5 luik met veel kleurtjes". We hadden werkelijk geen idee wat er zou gaan komen maar het resultaat was verbluffend! Het 5 luik "Met een knipoog naar Corneille" genaamd overtrof onze stoutste verwachtingen. Het is behalve kleurrijk intrigerend om naar te kijken. Het 5 luik heeft diverse patronen die doorwerken waardoor de 5 schilderijen perfect met elkaar in harmonie zijn en toch ook weer helemaal los van elkaar staan. Werkelijk uniek gemaakt. Betty noemt het "Met een knipoog naar Corneille " en het is jammer dat Corneille dit 5 luik niet kan zien want wij denken dat ook hij het heel mooi gevonden zou hebben. We zijn er heel erg blij mee.

Marinus en Willy

Sanfirden

Een uniek plekje in Friesland waarmee voor mij veel mooie en ook emotionele herinneringen zijn verbonden.  Prachtig ‘vertaald’ door Betty Sijtsma in de haar zo eigen abstracte en warme stijl met, op verzoek, enkele realistische elementen.
Dit schilderij heeft dan ook een prominente plaats in mijn huis gekregen.
 
Hans van Opstal

Een Veluwse beek

Voor mijn 50 ste levensjaar was ik op zoek naar een uniek, persoonlijk schilderij. Betty is bij mij thuis geweest en zij kan goed luisteren vol vertrouwen haar de vrije creatieve hand gegeven. Het schilderij spreekt aan door eenvoud, warm kleurgebruik en voor mij brengt het verstilling ... vertraagd en in stilte aangeraakt worden: ‘het oog ziet en het hart spreekt’.

Herma Mulder